fredag 15 juni 2018

Kan ädelstenar påverka din väg till rikedom?

Hur kan ädelstenar hjälpa dig att få mer pengar
Vi har hittat text runt om i böcker och på Internet och kan inte säga om detta är sanningsenligt, men vi tycker det är intressant och inspirerande.

Ädelstenar innehåller energier och krafter som kommer från jorden själv. Man tror att varje sten besitter en egen uppsättning vibrationer som kan bli anpassade till dina egna vibrationer för att åstadkomma mer av denna typ av energi i ditt liv - som kärlek, skydd, hälsa och välstånd (rikedom, pengar, bra förmögenhet i företag, etc.)


Exempel: Om du spelar på lotteri, bär en Aventurin i vänster ficka för att stimulera pengar i energier runt omkring dig. Aventurin är traditionellt känd som sten som påverkar slump och tur.
Om ditt företag inte är så välmående som du vill, prova att placera 3 Granat ädelstenar på skrivbordet. Granat kan ge energier och är framgång i affärer.

Genom att använda en pengasten för meditation, en magisk ritual, eller till och med att bära den i fickan eller väskan, kan du öka din egen vilja och avsikt att få mer pengar i ditt liv
I E-butiken hittar du pärlor, cabochon, hängen och smycken

Tips plockat från Internet:
Bärnsten, Citrin, solsten, Aventurin, Tigeröga och Karneol,
är så kallade  "lycko stenar" kan bäras i fickor, plånböcker och portmonnäer. Kom bara ihåg att regelbundet rengöra din sten med kallt vatten för att avlägsna eventuella negativa energier som har byggts upp.

Håll dig positiv och låt stenen hjälp att ge dig den lycka du önskar dig.

                                 
Karneol polerad sten

Citrin råsten






                                         

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar